Mistr zmrzlinář Honza Hochsteiger,

narozený 17.9.1980 v Praze se zmrzlině soustavně věnuje už od roku 2002. Dlouho pracoval pro významné italské zmrzlináře, kteří v Praze provozovali podniky Cream & Dream a Cremeria Milano. Více než čtyři roky působil a žil v Itálii v Trentu, kde sbíral zkušenosti k otevření vlastního podniku. V dubnu 2015 otevřel v centru Prahy v Husově ulici č.12 italské řemeslné zmrzlinářství Crème de la Crème a navázal přímou spolupráci s šéfkuchaři restaurací Ambiente, se kterými tvoří recepty na speciální netradiční zmrzliny pro jejich jídelní chody. Pro správný výpočet receptur úročí jednak své technické vzdělání, ale i zkušenosti z Carpigiani gelato university z italské Bologně.


Honza Hochsteiger je nadšeným znalcem celé historie výroby zmrzliny, zabývá se studiem původních řemeslných historických výrobních postupů a jejich uplatněním v moderní gastronomii. Je hlasitým zastáncem výroby zmrzliny ze základních surovin bez používání tzv. bází - bílé zmrzlinové hmoty, která se při výrobě jen ochucuje jednotlivými příchutěmi zmrzlin. Jeho práci vedle spousty spokojených zákazníků ocenili i návštěvníci Prague Ice Cream Festivalu, kde získal již potřetí titul Zlatý zmrzlinář festivalu. V roce 2018 přesunul výrobu zmrzliny a dortů z centra Prahy do nových velkých prostorů v pražských Strašnicích a na Národní třídě otevřel Zmrzlinový salon - noblesní místo s nejširší nabídkou řemeslných kvalitních zmrzlin u nás.

Přidejte se k nám #IceCreamJob

Pokud tě baví špičková gastronomie a chceš být součástí týmu, který vyrábí a prodává nejlepší zmrzlinu v Praze, pojď do toho s námi v nové zmrzlinárně Créme de la Créme na Národní!

Nabídky práce